Call

ИЗЧИСТИ ГРАДА СИ С ВХОД МЕНИДЖЪР – БУРГАС, ЖК. ИЗГРЕВ #2

Вход Мениджър продължава кампанията “Изчисти града си”!

В Бургас сме!

С радост искаме да обявим, че на 25.06.2022г. в град Бургас, ж.к. Изгрев, на поляната зад блок 24, от 11:00ч. ще проведем второто събитие от нашата инициатива „Изчисти града си с Вход Мениджър“.

След миналогодишното дебютно издание в град Пловдив, ж.к. Тракия и добре свършената работа, тази година продължаваме смело напред със събирането на нови количества отпадъци, като целта е отново същата! Да направим живота на хората много по-чист, поддържан и подреден!

Заповядайте заедно с нас да облагородим междублоковите пространства в квартал „Изгрев“ и да направим жилищната среда много по приятна и хубава за всички!
Очакваме Ви и не забравяйте – желанието от Вас, консумативите от нас!

ИЗЧИСТИ ГРАДА СИ С ВХОД МЕНИДЖЪР – ПЛОВДИВ, ЖК. ТРАКИЯ #1

Вход Мениджър стартира кампания “Изчисти града си с Вход Мениджър”!

Желанието ни е да допринесем за една по-чиста, по-поддържана градска среда, в която да живеем по-добре всички заедно! Освен поддръжката на жилищните сгради вътре, за нас е от голямо значение и състоянието на междублоковите пространства и градинки.
Искаме да Ви уведомим, че организираме инициативата, “Изчисти града си с Вход Мениджър”, като нейната цел ще бъде да почистваме в различни градове и квартали из цялата страна.

Първото събитие “Изчисти града си с Вход Мениджър”, ще се състои в град Пловдив, а кварталът в който ще позиционираме сборен пункт е ж.к. “Тракия”. Освен нашият екип, очакваме всички доброволци на 26.06.2021г. – събота, точно в 11 часа, на поляната пред блок 51.
За всички ще бъдат осигурени консумативи, с които ще се извърши почистването!

Go to Top