Какви допълнителни услуги можете да получите към пълният пакет на качествено обслужване от вашият професионален домоуправител?

Освен основните и задължителни услуги, които трябва да предоставя всеки професионален домоуправител.

Като администриране на входа, организационна дейност, финансова услуга и юридическа помощ. По-големите и качествени фирми на пазара, като Вход Мениджър, имат допълнителни бонус предложения. Най-важното е, че те не се заплащат допълнително. А се включват в цената от 6 лв./апартамент месечно и придават един наистина завършен вид по управлението и поддръжката на входа.

Такива услуги са техническата поддръжка, която се изразява в това, че профилиран техник извършва технически прегледи. Поправки в общите части и профилактика на сградата като цяло. Сериозните професионални домоуправители държат на отлична техническа услуга. Защото по този начин се вижда уредеността на входа. Разбира се, кой професионален домоуправител не би искал да се види, че сградата управлявана от него е в отличен вид и всичко е в пълна изправност? Други важни услуги са обслужването от кол център. Който в България единствено професионален домоуправител Вход Мениджър предоставя на своите клиенти. Заедно с смс и вайбър известия относно важни събития във входа, или просто напомнителни кратки съобщения за заплащане на месечните вноски. Уникална услуга е порталът „Моят Вход Мениджър“. Който най-голямата компания професионален домоуправител е създала за своите клиенти.

Вашият професионален домоуправител

На практика в това дигитално пространство всички живущи могат да научат абсолютно цялата информация.

Която касае сградата и нейното управление – какви събития ще организира професионалният домоуправител, кога ще се събират месечни вноски от него. Какви оферти и огледи ще се представят на вниманието на живущите на следващото общо събрание, и разбира се отчет на всички приходи и разходи в общата каса. Много важно да отбележим е, че отчетът е в реално време и по него всеки собственик в сградата може да си прави лична справка и ревизия дали всичко се потребява, както трябва от професионалният домоуправител. Всичко това като удобство и възможности се включва в пълното и завършено обслужване на най-мащабната фирма професионален домоуправител в България – Вход Мениджър.

Базови услуги предоставя професионалният домоуправител

Можете да се свържете с нас или да зададете своите въпроси и на фейсбук страницата ни.