Времената, в които съседите избираха помежду си домоуправител, като че ли започнаха бавно да отминават. Все повече и повече домакинства започват да се обръщат към услугите на фирми, предлагащи служебни домоуправители, които да отменят собствениците в управлението и стопанисването на етажната собственост. Именно с появата на тази пазарна ниша започва и развитието на бизнеса “служебен домоуправител”. Екипът на Вход Мениджър ООД иска да Ви помогне в избора на най-добрата фирма, която предлага услуги, като професионален, служебен домоуправител.

 

Какво трябва да знаете при избирането на служебен домоуправител?

При избирането на служебен домоуправител Ви съветваме да внимавате дали фирмата е регистрирана като юридическо лице и дали разполага с нужните документи да работи на територията на България. В момента е доста лесно всеки да си учреди фирма за служебни домоуправители, което от своя страна крие рискове за всички потребители. Когато фирмата не е вписана в държавния регистър, клиентите не могат да бъдат сигурни за всички действия, които служебния домоуправител извършва. Това може да доведе до злоупотреба със средствата на Етажната Собственост.

 

Затова Ви препоръчваме да залагате на служебен домоуправител от сериозна фирма в сферата, като Вход Мениджър ООД. От създаването си през 2014 година Вход Мениджър ООД се е наложил на пазара на служебни домоуправители като качествен и коректен партньор на много домакинства.

 

Фактори при избирането на служебен домоуправител – обслужвани обекти

Когато една фирма е коректна и предлага качествена услуга, тя често се търси на все повече и повече места. Същото важи и за служебните домоуправители. Ако компанията, която предлага услугата е качествена, то тя ще обслужва стотици входове и домакинства. Често фирмите, които предлагат служебни домоуправители с цел измама, работят на територията на няколко Етажни Собственост и не са толкова популярни и рекламирани. По този начин те се опитват да си осигурят по-малка аудитория при неправомерно използване и присвояване на средства от служебния домоуправител.

 

Именно затова екипът ни Ви препоръчва да се доверявате на служебни домоуправители от лицензирани, качествени фирми, като Вход Мениджър ООД. За времето, за което сме на пазара, повече от 25 000 домакинства и 1200 Етажни Собствености на територията на град София са се доверили на нашите служебни домоуправители.

Фактори при избирането на служебен домоуправител – структура и начин на работа

На пазара на служебните домоуправители можете да намерите както частни лица, така и фирми, с множество служители. При избирането на служебен домоуправител, ние Ви съветваме да проучвате внимателно и да залагате на по-големите и утвърдени фирми на пазара. Често едноличните, служебни домоуправители изглеждат по-удобни за потребителите, но именно те крият по-големите рискове. При тях е много по-лесно да се осъществят злоупотреби с документите на Етажната собственост, както и със събраните средства. Освен това, ако едноличният служебен домоуправител отсъства по някаква причина, няма човек, който да се занимава с неговите задачи. Ако той реши да напусне, с него може да се загуби и много ценна информация относно обекта, който е управлявал.

 

Затова ние Ви съветваме да се доверите на по-големите, доказали се компании, като Вход Мениджър ООД. В пакетите служебен домоуправите са включени не само разнообразни услуги, но и отдел, който разполага и разпределя най-целесъобразно събраните средства на ЕС. Макар и малко по-бавен и тромав процес на работа, големите фирми, които предлагат служебни домоуправители са много по-сигурни и надеждни за клиентите.

 

Фактори при избирането на служебен домоуправител – презентация на услугите

След като сте прочели и проучили работата на определена фирма, предлагаща служебни домоуправители, е време да се запознаете на живо с тях. Вместо Вие да идвате при нас, ние ще дойдем при Вас. Екипът на Вход Мениджър ООД предлага безплатни презентации на място в Етажната Собственост, които целят да Ви запознаят детайлно с начина ни на работа, както и със служебните домоуправители. Ако искате да заявите безплатна презентация на Етажната Собственост от Вход Мениджър ООД, свържете се с нас по телефона, пишете ни на нашия имейл адрес или при посещение на нашия сайт пишете на колегите, които ще Ви отговорят само в рамките на няколко минути!

 

Фактори при избирането на служебен домоуправител – сключването на договор

Когато вече сте проучили фирмата, запознали се с тях и сте решили, че искате да работите заедно, е време да подпишете договор с Вашия служебен домоуправител. Ако досега не сте успели да намерите “уловка”, то това е последната стъпка, в която можете да я разпознаете. Сериозните фирми, които предлагат услугите на служебен домоуправител не обвързват клиентите с определени срокове. Това е така, защото всички качествени и надеждни фирми желаят да работят само с клиенти, които са доволни от услугите на служебния домоуправител. Освен това качествените фирми не изготвят договори, които предвиждат изплащане на неустойки при прекратяване на взаимоотношенията. Ако не сте доволни от услугата, трябва да можете лесно да се откажете от нея. Ние от Вход Мениджър ООД предлагаме договори за служебни домоуправители от 1 месец до 2 години, като може да бъде прекратен по всяко време с 1 месец предизвестие. При прекратяването на договора със служебния домоуправител, Вие не дължите никаква неустойка.

 

Основни задължения на служебния домоуправител

Най-важното, което трябва да знаете за служебния домоуправител е, че всички задължения, които изпълнява, съвпадат с тези на всеки управител на Етажна Собственост. Всички права и задължения на домоуправителите са описани в Закона за управление на Етажната Собственост. В зависимост от пакета, който изберете, той може да Ви предложи различни услуги. Основният пакет за служебен домоуправител на Вход Мениджър ООД включва административна, финансова и организационна услуга. Пълният пакет за служебен домоуправител на Вход Мениджър ООД включва 3-те услуги на основния, към които са добавени и техническа и юридическа помощ.

 

Освен служебен домоуправител и касиер, ние можем да Ви предложим и допълнителни услуги, предоставяни от дружества на Вход Мениджър ООД. Те включват:

  • Чистота Мениджър ЕООД, специализирана в предоставяне на абонаментни и еднократни услуги по почистване на Етажните собствености;
  • ДД Мениджър ЕООД, специализирана в премахване на различни видове насекоми, както и обичайни натрапници като гризачите от Етажната Собственост;
  • Реклама Мениджър ООД , чиято цел е да се привлекат допълнителни приходи за Етажната Собственост чрез създаването на иновативни възможности за реклама в общите части на сградите.

 

Доверете се на качеството и най-добрите резултати на Вход Мениджър ООД при избора на професионален, служебен домоуправител.

Какво трябва да знаете при избирането на служебен домоуправител?
Фактори при избирането на служебен домоуправител – обслужвани обекти
Фактори при избирането на служебен домоуправител – структура и начин на работа
Фактори при избирането на служебен домоуправител – презентация на услугите
Фактори при избирането на служебен домоуправител – сключването на договор
Основни задължения на служебния домоуправител