Сподели идеята на Вход Мениджър!

 

Сподели идеята на Вход Мениджър и спечели!

Участвайте в кампанията ни „ Сподели идеята на Вход Мениджър!“ и спечелете! Всеки участник ще получи парична награда според по-долните условия!

Кои сме ние?

Вход Мениджър ООД е най-голямата компания за управление на жилищни сгради в режим на Етажна Собственост в страната. Към момента обслужваме над 25 000 домакинства, които съставят повече от 1200 Етажни Собствености. В услугата ни по управление „Пълен пакет“ се включват управление, касиерска услуга, техническа и юридическа поддръжка на цена от само 5 лв./апартамент на месец!

Кампания „Сподели идеята на Вход Мениджър!“

В стремежа си услугата ни и информацията за нея да достигнат до колкото се може повече домакинства създадохме кампания „Сподели идеята на Вход Мениджър!“. За да участвате в нея е необходимо да изпълните няколко прости стъпки, което ще Ви гарантира парична награда!

 1. Споделете идеята за Вход Мениджър на Ваш познат или приятел.
 2. Попитайте го дали има интерес към услугите ни и дали би желал да се свържем с него за да му дадем допълнителна информация относно тях.
 3. Ако отговорът е положителен, предоставете ни неговото име и телефон и ще спечелите парична награда!

За да участвате е необходимо единствено да попълните данните в анкетата по-долу на страницата ни!

Каква ще е наградата?

За всеки предоставен контакт на Ваш приятел или познат ще получите сумата от 5.00 лв. след изтичане на месец от подаване на тази бланка за участие. Единственото Ваше задължение е да сте разказали за идеята ни на Вашия приятел или познат и той да е проявил интерес към услугата ни, както и да се е съгласил да го потърсим на предоставения телефон!

И още!

В случай че след като установим контакт с Вашия приятел или познат и в рамките на един месец от подаването на тази бланка за участие ние успеем да организираме презентация на услугите си на място в неговата Етажна Собственост, то Вие ще получите ДОПЪЛНИТЕЛНИ 15.00 лв. под формата на парична награда.

Това не е всичко!

В случай че Вашия приятел или познат стане наш клиент в рамките на месец след подаването на Вашата бланка, то Вие ще получите ДОПЪЛНИТЕЛНИ 20 лв. под формата на парична награда.

Просто участвайте в кампанията ни и можете да спечелите до 40.00 лв. за всеки един Ваш познат, на който сте споделили идеята за Вход Мениджър!

 

 • Вашето име и фамилия (задължително поле)
 • Вашият адрес (задължително поле)
 • Вашият телефонен номер (задължително поле)
 • Името на Вашия познат или приятел, с който сте Споделили идеята за Вход Мениджър (задължително поле)
 • Телефонът за връзка на Вашия познат или приятел, с който сте споделили идеята за Вход Мениджър (задължително поле)
 • Имейл адрес за връзка с Вашия познат или приятел, с който сте споделили идеята за Вход Мениджър (препоръчително поле)
 • Адресът на Етажната Собственост на Вашия познат или приятел, с който сте споделили идеята за Вход Мениджър (препоръчително поле)
 • Напишете ни нещо допълнително във връзка с Вашия познат или приятел и неговата Етажна Собственост, ако желаете (препоръчително поле)
 • [recaptcha]

 

Вход Мениджър ООД е регистриран администратор на лични данни в КЗЛД.