Slide 1

Този пакет е предназначен за собственици, обитаващи луксозни сгради, които имат нужда от специализирана поддръжка и персонализирана услуга. Ако сградата Ви има охрана, озеленяване и специфични изисквания – то тази услуга е за Вас.

Колко струва?

Тъй като в този пакет Вие определяте задълженията ни, то цената се конкретизира след изготвяне на конкретна оферта на база предпочитанията Ви.

За кого е предназначен?

Важно! При пакет Лукс се предвижда персонален отговорник на сградата Ви, с когото ще можете да комуникирате относно всеки един проблем или нередност и който ще е там винаги, когато се наложи.

Пакет Лукс включва каквото пожелаете. Ще дадем пример : Ако искате домоуправителя да организира Общо Събрание всеки ден от месеца – можем да го направим за Вас. Ако искате домоуправителя да не организира Общо Събрание никога и да се справя с всички проблеми – то отново този пакет е Вашето решение. При пакет Лукс всичко е въпрос на желания от страна на клиента. Свържете се с нас, поканете ни в сградата си и нека заедно преценим какво е най-удачното решение.

Управление на сградата

Всъщност – да. Има и още. Освен всичко изброено по-горе, ако изберете този пакет ще имате преференциална отстъпка ремонтните дейности от Ремонт Мениджър услугите по почистване от Чистота Мениджър и услугите по дератизация, дезинсекция и дезинфекция от ДДД Мениджър.

Отстъпката може да достигне до 30%!
Също така – договорите за услугата са безсрочни и нямат никакви неустойки! На практика можете ги сключите или прекратите във всеки един момент на база решение на Общото Събрание.

Какво включва?
Нещо друго?
ПАКЕТ ЛУКС
Пакет Лукс
Пакет Управление
Пакет Финанси