Фасилити мениджмънтът е професионално управление на сгради, което се фокусира върху ефикасността и ефективността при доставяне на определен тип услуги. Съгласно определението на понятието, възприето и от Българската Фасилити Мениджмънт Асоциация, фасилити мениджмънтът е: „Интеграция на процеси в рамките на една организация за предоставяне и развитие на договорени услуги, които служат за подпомагане и подобряване на ефективността на основната дейност на организацията.“

Приложение на фасилити мениджмънта

Най-често фасилити мениджмънт може да се използва при управлението на големи бизнес сгради, търговски центрове и други големи съоръжения. Ние от Вход Мениджър ООД Ви предлагаме фасилити мениджмънт за Вашата Етажна Собственост на изключително достъпни цени. Управлението на Етажната Собственост е процес, който често отнема много време и усилия. Фирмите, които предлагат професионални домоуправители и фасилити менидмънт, са създадени с основна цел да отменят собствениците, наемателите и ползвателите на Етажна Собственост от управлението и поддръжката на сградите. Професионалният домоуправител е форма на фасилити мениджмънт, който обслужва жилищните сгради.

Фасилити мениджмънт от Вход Мениджър ООД – качество на достъпни цени

Ние Ви предлагаме професионален домоуправител, който ефективно и качествено да извършва фасилити мениджмънта във Вашата Етажна Собственост. Нашият екип е създаден от експерти, които работят в общо 5 области, които предлагаме и като услуги на нашите клиенти – административна, финансова, техническа, юридическа и организационна. Ние от Вход Мениджър ООД Ви предлагаме фасилити мениджмънт чрез професионалния домоуправител в 2 пакета – стандартен и пълен. Стандартният пакет предлага три услуги за фасилити мениджмънт – административна, финансова и организационна, докато пълният пакет добавя още и юридическа и организационна. В зависимост от изискванията на Етажната Собственост, всички наши клиенти имат възможността да избират между двата пакета, които предлагат най-подходящите за техните нужди услуги.

 

Ние от Вход Мениджър ООД предлагаме фасилити мениджмънт на българския пазар от 4 години. За периода на работа, ние имаме над 30 хиляди доволни домакинства, доверили се на нашата услуга професионален домоуправител. Към фасилити мениджмънта на Вход Мениджър ООД, ние можем да Ви предложим и услугите на дъщерните дружества на компанията. Това са:

  • Чистота Мениджър ЕООД – част от фасилити мениджмънта на структурата „Мениджър Груп“. Тя предлага пакети „Чистота“ и „Чистота Плюс“, които Ви предлагат почистване и поддържане на общите части.
  • ДДД Мениджър ЕООД предлага услуги за дератизация, дезинфекция и дезинсекция на Етажна Собственост. Също като при фасилити мениджмънта на професионалния домоуправител, както и при Чистота Мениджър, и тук можете да избирате между 2 пакета – „ДДД“ и „ДДД Плюс“.
  • Реклама Мениджър ООД Ви позволява да осигурите допълнителен приход от Вашата Етажна Собственост. Нашата кампания „Приход за Етажната Собственост“ цели да осигури средства за качествена поддръжка на всяка жилищна сграда в София.
  • Ключ Мениджър ЕООД

 

Изберете Вход Мениджър ООД за най-добрия и качествен фасилити мениджмънт за Вашата Етажна Собственост.

Приложение на фасилити мениджмънта
Фасилити мениджмънт от Вход Мениджър ООД – качество на достъпни цени