Почистване

Чистота Мениджър ЕООД е дъщерна фирма на Вход Мениджър ООД, специализирана в предоставянето на абонаментни и еднократни услуги по почистване на Етажни Собствености. Можете да разгледате ценовите пакети и услугите, които предлагаме директно на сайта на фирмата : www.chistotamanager.com.

Почистване
Реклама

Реклама

Реклама Мениджър ООД е проект на Вход Мениджър ООД, като дружеството е създадено с цел да осигури допълнителни приходи на обслужваните Етажни Собствености чрез създаването на иновативни възможности за реклама в общите части на сградите. Повече информация за услугите, които предлага Реклама Мениджър ООД можете да откриете на сайта на дружеството : www.reklamamanager.com

Дезинфекция, дезинсекция и дератиразция

ДДД Мениджър ЕООД е дъщерна фирма на Вход Мениджър ООД, специализирана в предоставянето на абонаментни и еднократни услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация на Етажни Собствености. Можете да разгледате ценовите пакети и услугите, които предлагаме директно на сайта на фирмата : www.dddmanager.com.

Дезинфекция, дезинсекция и дератиразция
Ключарски услуги

Ключарски услуги

Ключ Мениджър ЕООД е дъщерна фирма на Вход Мениджър ООД, която все още е в процес на стартиране на дейността си. Съвсем скоро ще имате възможност да разгледате ценовите пакети и услугите , които ще предлага дружеството директно на следния сайт: www.kluchmanager.com.