БЕЗ НЕЖЕЛАНА ПОЩА, МОЛЯ! - ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА "ОКОЛНА СРЕДА" 2014-2020г.

С радост искаме да Ви съобщим, че Вход Мениджър е официален партньор по инициативата „Без нежелана поща, моля!“.

Нашата цел, като партньор по ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „ОКОЛНА СРЕДА“ 2014 – 2020г. е да направим, така че колкото се може повече хора в големите български градове да се откажат от получаването на нежелана поща, на хартиен носител, в пощенските кутии в жилищните сгради! По този начин ще спомогнем за един по-екологично чист свят, по-малко използвана и унищожена хартия и един много по-красив и приветлив вид на входа!

Според нас времето, в което живеем дава много по-добри възможности за разпространение на информация, които са съобразени с грижа за природата и и по-добра екология!

С нашата дейност ще направим, така че колкото се може повече Етажни Собствености да поставят лепенка на пощенските си кутии, която забранява поставянето на всичко различно от официални пощенски писма!

Радваме се, че можем да бъдем партньор и съорганизатор на прекрасната инициатива, а също така да помогнем на природата и околната среда!

Ако искате да се откажете от Вашата нежелана поща, моля, свържете се с нас, за да станете част от кампанията „Без нежелана поща, моля!“.

Екипът на Вход Мениджър!