Чистота Мениджър е фирма от групата на Мениджър Груп АД, също както Вход Мениджър. Чистота Мениджър се занимава с извършване на абонаментни и основни почиствания.

Има много такива фирми...

Какво е това?

Също така – можете да сте спокойни, че винаги ще има кой да почисти входа ви, ако изберете почистване от Чистота Мениджър – това е наш ангажимент. Няма да има проблем с това, че почистващото лице отсъства по някаква причина – ние гарантираме да има заместник на негово място

Правим абонаментни почиствания на сгради – един или два пъти в
седмицата, по Ваш избор.

Те включват сухо измитане, мокро измиване, премахване на паяжини. Важното обаче е, че всички почистващи лица се подписват в график за посещенията си, а при подаване на сигнал за проблем наш супервайзър веднага посещава обекта, изготвя снимков материал и се предприемат мерки за повишаване на качеството – забележка към почистващото лице, глоби или дори смяна на екипа.

Ако сте клиент на Вход Мениджър – просто се свържете с колегите и те ще организират нужното.
Ако не сте клиент на Вход Мениджър – свържете се директно с колцентъра ни, за да организираме оглед и да изпратим оферта за нужната дейност в удобно за Вас време.

Какви почиствания
правите?
Как да Ви наемем?

Много са, а дори повече са физическите лица, които извършват тази дейност. Разликата между тези лица и Чистота Мениджър е в гаранцията за посещение. Цените на услугите на фирмата са напълно достъпни и осигуряваме пълен контрол над хората, които почистват сградите, които са ни гласували доверие.

ЧИСТОТА МЕНИДЖЪР
Slider